Audi розсекретила універсал RS6 Avant — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi розсекретила універсал RS6 Avant

Технології&Авто
4686
Компанія Audi показала спортивний універсал RS6 Avant, а керуючий директор Audi Sport Олівер Хоффман вже назвав RS6 Avant «одним з абсолютних символів» суббренду.
Розгінна динаміка автомобіля краща, ніж у деяких спорткарів, пише Motor1.
Дизайнери Audi Sport підкреслили його спортивність новою решіткою радіатора, бамперами зі збільшеними повітрозабірниками і вертикальними вставками, оригінальним заднім дифузором, спойлером і світлодіодною оптикою. Машина отримала 22-дюймові колеса з яскраво-червоними гальмівними супортами і карбон-керамічними дисками.
У салоні з’явилися спортивні крісла з вентиляцією, оброблені перфорованою шкірою і алькантарою, підрізане знизу кермо, декоративні вставки з дерева, карбону або матового алюмінію на вибір, а також кілька особливих електронних «фішок». Всі прилади універсала отримали спортивну RS-графіку, а цифровий інтерфейс MMI здатний демонструвати телеметричні дані – рівень перевантажень або час кола, а також деякі специфічні показники двигуна. У багажник спорткара при цьому поміститься від 565 до 1680 літрів поклажі.
До чотирьох режимів роботи їздової електроніки – комфортног, оавтоматичного, динамічного і економічного – додали два ражими, що налаштовуються, RS1 і RS2, активувати які можна за допомогою кнопки на кермі. В їх рамках можна регулювати відгук на педаль акселератора, гостроту керма, жорсткість підвіски, звучання вихлопу тощо.
Новий Audi RS6 Avant став «м’яким гібридом». Його чотирилітровий V8 з подвійним турбонаддувом отримав асистента – 48-вольтний стартер-генератор, який може забезпечувати ще і рекуперацію енергії гальмування, і можливість 40-секундного руху накатом з вимкненим мотором. Мотор при цьому вміє відключати половину циліндрів для економії пального: сукупно, за даними Audi, реалізовані заходи дозволять витрачати приблизно на 0,8 л бензину менше.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас