Завод Коломойського не зміг вдруге заблокувати тарифи "Укренерго" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завод Коломойського не зміг вдруге заблокувати тарифи "Укренерго"

Фондовий ринок
631
Окружний адмінсуд Києва відмовив Нікопольському заводу феросплавів у задоволенні клопотання про призупинення дії постанови НКРЕКП від 12 липня, якою затверджено новий тариф на послуги з передачі електроенергії Укренерго з 1 серпня.
Про це повідомляє прес-служба “Укренерго”.
“У суду відсутні на даній стадії підстави стверджувати про очевидну протиправність зазначеного рішення суб’єкта владних повноважень та порушення прав або інтересів заявника таким рішенням”, – йдеться у рішенні Окружного адмінсуду Києва.
Як повідомлялося, 27 червня Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення про забезпечення адміністративного позову “Нікопольського заводу феросплавів” та призупинив дію постанов НКРЕКП №954 та №955 від 7 червня 2019 року, якими були встановлені тарифи для НЕК “Укренерго” на передачу електроенергії та послуги з диспетчерського управління на друге півріччя.
Голова “Укренерго” Всеволод Ковальчук заявив про те, що рішення Окружного адміністративного суду Києва про призупинення дії постанов регулятора роблять неможливим функціонування нової моделі ринку електроенергії, яка була запущена в Україні 1 липня.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас