Клієнти ПриватБанку купуватимуть пальне WOG у Приват24 зі знижками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти ПриватБанку купуватимуть пальне WOG у Приват24 зі знижками

Фінтех і Картки
227
Клієнти ПриватБанку можуть купувати пальне WOG (бензин, газ, дизель) у мобільному банку Privat24. Усі придбані літри, бонуси та знижки синхронізуються з карткою ПРАЙД клієнта під час першої купівлі.
Клієнт може вибрати літраж, тип пального та оплатити його карткою в додатку. Також купівля пального доступна для підприємців – оплата карткою «Ключ до рахунку». Щоб використовувати куплені літри, досить назвати номер мобільного телефону оператору АЗС WOG. Перевірити свій паливний баланс можна в Privat24.
Для клієнтів Приват24 це не просто придбання пального – це вигідне вкладення коштів, адже можна купити пальне за сьогоднішніми цінами, а використовувати його в будь-який зручний момент у майбутньому (куплені літри не згорають і не мають строку придатності), таким чином убезпечивши себе від стрибків цін на бензин. До того ж до 30 вересня в мобільному додатку Privat24 діє знижка 2,5 грн/л на бензин/дизель і 0,75 грн/л на газ.
Купити пальне можна не тільки собі, але й членам сім’ї, друзям або колегам. Під час купівлі зазначте номер телефону людини, якій буде зараховано літри, а бонуси чи знижку за покупку отримаєте ви.
Бажаєте оформити картку Visa Приватбанк?
Переходь за посиланням
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас