Робочі фабрики Apple вирили тунель, щоб красти продукцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робочі фабрики Apple вирили тунель, щоб красти продукцію

Фондовий ринок
3156
В наш час одним з найцінніших ресурсів великих компаній можна вважати їхні патенти. Для того щоб захистити власні напрацювання від чужого зазіхання, компанії вкладають величезні суми на поліпшення безпеки. Apple не є винятком, але схоже, що в якийсь момент компанія щось упустила і в Китаї зміг відбутися інцидент, гідний голлівудського фільму за мотивами.
Згідно з даними The Information’s Wayne Ma, після того, як в 2013 році Apple допустила витік iPhone 5s, компанія сформувала нову структуру. Вона назвала її “Захист Нового Продукту” і дала їй повноваження стежити за тим, щоб постачальники з Китаю не допускали нових витоків. Одного разу команда виявила повноцінний тунель, створений працівниками заводу для вивозу готових деталей за межі підприємства.
Цей тунель був захований за величезним промисловим роботом, за допомогою якого працівники сподівалися дістатися з деталями до виходу. Наче це не було достатньо божевільною історією, в звіті додається, що співробітники служби безпеки Apple також виявили, що працівники заводу намагалися заховати деталі всередині коробок з тканинами, взуття, ременів, нижньої білизни і навіть використаної води для миття швабри. Ні для кого не секрет, що Apple досить серйозно ставиться до витоків, але з огляду на те, як їх багато з’являється в останні роки, компанії явно треба попрацювати над цим аспектом серйозніше.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас