На ринку мотоциклів в Україні спостерігають справжній бум — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ринку мотоциклів в Україні спостерігають справжній бум

Технології&Авто
1389
За перше півріччя 2019 року ринок мотоциклів в Україні зріс на 63%.
Про це повідомляє AUTO-Consulting.
Продажі нових мотоциклів займають на ринку 80%. До літнього сезону вони досягли рекорду, збільшившись до 4000 штук на місяць. В деякі місяці поточного року фіксувалися майже подвоєні обсяги 2018 року.
Ринок мотоциклів зараз – єдиний транспортний сегмент, де відбувається бум: продажі вже підтягуються до автомобільних.
“Головною причиною зростання продажів стала відсутність коригування ринку законодавцями. Це дозволило зберегти стабільні ставки мит, через що оператори змогли реалізувати довгострокові стратегії”, – йдеться в повідомленні.
Частка електробайків на ринку – 0,11%. В основному купують легкі скутери, моноколеса, сігвеї і гіроборди. Також люди почали цікавитися електричними вантажними мотоциклами.
Найбільше на українському моторинку китайської продукції, яка займає 87%. Слідом ідуть Індія (7,4%), Японія (3,3%) і Німеччина (1%).
За перші шість місяців 2019 року найактивніше купували мотоцикли Musstang (20%), якому вдалося потіснити на друге місце мототехніку Spark. Третє місце отримала Lifan, четверте і п’яте місце посіли Shineray і Geon відповідно. Серед іменитих брендів в цьому році перше місце посідає Honda, друге – BMW, а третє – Kawasaki.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас