"Державний борг тяжить над платіжним балансом, однак він не виглядає загрозливим": аналітика експертів UKRSIBBANK — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Державний борг тяжить над платіжним балансом, однак він не виглядає загрозливим": аналітика експертів UKRSIBBANK

Особисті фінанси
9
«Згідно даних НБУ, профіцит платіжного балансу за останні 12 місяців знизився на 32,3% до 2,13 млрд дол. Скорочення було обумовлене, в основному, погашенням суверенних єврооблігацій на суму 1 млрд дол, в той час як дефіцит поточного рахунку, на фоні зростання експорту агропродукції та стабільного притоку коштів від трудових мігрантів, за останні 12 місяців скоротився на 8,4% до 3,8 млрд дол», — ключова інформація аналітичного огляду експертів UKRSIBBANK BNP Paribas Group від 3 липня 2019 р. Більше інформації: аналітики та даних читайте за посиланням.
Щотижня наші колеги Групи інвестиційного бізнесу, який очолює Сергій Ягнич – керівник напрямку інвестиційного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group, готують «Ukrainian Capital Markets Weekly».
Наш банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою дохідністю й макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні й муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози й оцінку впливу політичних та вагомих корпоративних подій в Україні на економіку та ринки облігацій.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас