ZTE відкрила в Європі лабораторію кібербезпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ZTE відкрила в Європі лабораторію кібербезпеки

Фондовий ринок
181
Китайська телекомунікаційна компанія ZTE відкрила в Брюсселі лабораторію кібербезпеки.
Про це повідомляє агентство «Сіньхуа».
Початковий намір створити лабораторію полягав у наданні максимально прозорої кібербезпеки клієнтам з усього світу, органам контролю і всім зацікавленим сторонам шляхом особистої перевірки і спілкування, заявив представник ZTE Чжун Хун на церемонії відкриття.
За його словами, в Брюсселі розташовано багато адміністративних органів Європейського союзу, тому створення тут лабораторії є важливим заходом щодо підвищення рівня прозорості та направлено на виконання зобов’язань ZTE щодо підвищення безпеки в інформаційно-комунікаційній галузі.
Лабораторія надаватиме масштабнішу зовнішню перевірку безпеки продукції, послуг і технологічних процесів компанії ZTE, а також сприятиме розвитку співпраці між ZTE і всіма зацікавленими сторонами в сфері безпеки.
У церемонії відкриття взяли участь представники Єврокомісії та Європейської ради, а також компаній мобільного зв’язку.

Довідка Finance.ua:

  • ZTE постачає телекомунікаційні системи, мобільні пристрої і корпоративні технологічні рішення для компаній, споживачів і операторів зв’язку.
  • Китайська компанія посідає п’яте місце за обсягом виручки серед світових виробників телекомунікаційного обладнання.
  • Вона також випускає повний спектр мобільних пристроїв, включаючи телефони, планшети, мобільні широкосмугові модеми та хот-споти, а також термінали для інтеграції сімейних комп’ютерів.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас