Таскомбанк долучився до благодійної ініціативи "Подаруй речам друге життя" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк долучився до благодійної ініціативи "Подаруй речам друге життя"

Особисті фінанси
25
ТАСКОМБАНК провів акцію зі збору речей для гуманітарної допомоги сім’ям із соціально вразливих категорій, а також населення та військових у зоні бойових дій. Ініціативу було реалізовано завдяки партнеру — благодійному магазину «Ласка».
Для збору речей у центральному офісі ТАСКОМБАНКУ було встановлено контейнер, куди протягом тижня співробітники й клієнти банку могли приносити свої речі. За цей період вдалося зібрати 120 кг речей, що були передані благодійним фондам та в магазин Ласка. В результаті гуманітарну допомогу в зоні бойових дій, у тому числі завдяки зібраним у ТАСКОМБАНКУ речам, отримали понад 700 людей, а також 18 внутрішньо переміщених сімей і тих, хто мають дітей з інвалідністю.
«Часто речі, які одним здаються не потрібними, для інших можуть бути просто необхідними. Особливо для тих, хто залишився ні з чим або опинився у складній життєвій ситуації. Таким чином допомагати може кожен, адже це практично нічого не коштує, а ось всі разом ми можемо змінювати життя людей на краще. Я радий, що нашу ініціативу підтримали як співробітники, так і клієнти та нам вдалося допомогти сотням людей, які потребували базових для життя речей», — підкреслив Андрій Комаріст, Голова Правління АТ «ТАСКОМБАНК».
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас