"Нафтогаз" повідомив, яким містам через борги загрожує відключення від теплопостачання в наступному сезоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" повідомив, яким містам через борги загрожує відключення від теплопостачання в наступному сезоні

Енергетика
795
Несплата ПП “Гарант Енерго М” боргів за отриманий від НАК “Нафтогаз України” природний газ ставить під загрозу стабільне теплопостачання міст Новий Розділ і Новояворівськ в наступному опалювальному сезоні, пише УНН з посиланням на прес-службу “Нафтогазу”.
За оперативними даними, загальна заборгованість “Гарант Енерго М” перед Нафтогазом зараз становить 313,0 млн грн. Компанія постійно грубо порушує вимоги законодавства щодо розрахунків за газ, отриманий на умовах ПСЗ.
“Гарант Енерго М” експлуатує майнові комплекси ТОВ “Енергія-Новий Розділ” та ТОВ “Енергія-Новояворівськ” на основі угод з Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА).
“Відтак, Нафтогаз звернувся до уряду, АРМА, Міненерговугілля, Мінрегіону та Львівської обласної державної адміністрації з пропозицією вжити спільних невідкладних заходів для забезпечення розрахунків “Гарант Енерго М” для забезпечення своїх зобов’язань за укладеними з Нафтогазом договорами. Від цього безпосередньо залежить стабільне теплопостачання житлових будинків і соціальних установ міст Новий Розділ і Новояворівськ наступної зими”, – зазначено в повідомленні.
“Незважаючи на попередні неодноразові звернення Нафтогазу, поки ситуація, на жаль, залишається незмінною. Нафтогаз сподівається, що влада зверне увагу на ситуацію з боргами “Гарант Енерго М”, щоб опалювальний сезон в Новому Роздолі і Новояворівську стартував за графіком”, – додали в прес-службі.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас