Райффайзен Банк Аваль отримав звання "Кращий банк в Україні" від EMEA Finance — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль отримав звання "Кращий банк в Україні" від EMEA Finance

Особисті фінанси
80
  • Загалом Група РБІ отримала 26 нагород від журналу EMEA Finance у рамках Europe Banking Awards.
  • Нагороди отримали всі дочірні банки РБІ в Центральній та Східній Європі (ЦСЄ).
  • Звання «Кращий банк», «Кращий іноземний банк», «Кращий інвестиційний банк» та «Кращий приватний банк – у 14 дочірніх банків РБІ в країнах його присутності.
26 значимих нагород було присвоєно Групі РБІ в рамках програми нагородження Europe Banking Awards 2018 EMEA Finance. Авторитетний фінансовий журнал назвав Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) «Кращим банком у ЦСЄ та СНД». Він також нагородив дочірній банк Tatra banka у Словаччині як «Найбільш інноваційний банк у ЦСЄ та СНД».
Більше того, EMEA Finance обрав РБІ та його дочірні банки як «Кращі банки» в Австрії, Боснії та Герцеговині, Болгарії, Хорватії, Угорщині, Косово, Румунії, Сербії, Словаччині та Україні, а також як «Кращі іноземні банки» в Албанії, Білорусі та Росії. Інвестиційну діяльність РБІ також відзначено нагородою «Кращий інвестиційний банк», яку отримали банки Групи в Австрії, Білорусі, Хорватії, Чеській Республіці та Румунії.
Досягнення компанії РБІ у сфері управління майном отримали визнання у масштабах усього регіону (РБІ – «Кращий приватний банк у ЦСЄ та СНД»), а три дочірні банки РБІ в Болгарії, Угорщині та Словаччині названо «Кращими приватними банками» у своїх країнах. Крім того, звання «Кращий менеджер активів» отримали банки Групи РБІ в Болгарії та Словаччині.
“Журнал EMEA Finance визнав РБІ кращим банком у регіоні ЦСЄ та СНД. У 2018 році банк продемонстрував найкращі результати за всю свою історію», – сказав Крістофер Мур, видавець і голова правління EMEA Finance. “Що особливо вражає, то це манера, в якій працює цей банк, коли окремі дочірні банки впроваджують інновації відповідно до ринкового середовища в своїх країнах, формулюють та втілюють власні ринкові стратегії з огляду на специфіку свого ринку, водночас стимулюючи розвиток усього найкращого в масштабах усієї мережі. Це означає, що банк здатен застосовувати єдину для всіх практику в ключових сферах, але при цьому давати простір для креативності та інновацій на рівні кожної окремої країни».
****
Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) вважає Австрію, де він є провідним корпоративним та інвестиційним банком, і країни Центральної і Східної Європи (ЦСЄ) своїм внутрішнім ринком. На 13 ринках у цьому регіоні працюють дочірні банки РБІ. Крім того, Група охоплює низку компаній, які надають інші фінансові послуги, наприклад, у сферах лізингу, управління активами, придбання та поглинань бізнесу.
Майже 47 тис. працівників банку обслуговують 16,3 млн клієнтів у понад 2100 відділеннях, більшість із яких розташовані у ЦСЄ.
Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі. Австрійські регіональні банки Райффайзен володіють майже 58,8% акцій. Решта акцій знаходиться у вільному обігу. У складі австрійської банківської Групи Райффайзен (Raiffeisen Banking Group) РБІ слугує центральною установою для регіональних банків Райффайзен та інших афілійованих кредитних установ.
Для отримання детальнішої інформації звертайтеся, будь ласка, до Інгрід Кренн-Діц (Ingrid Krenn-Ditz, +43-1-71 707-6055, ingrid.krenn-ditz@rbinternational.com) або Крістофа Данца (Christof Danz, +43-1-71 707-1930, christof.danz@rbinternational.com)
На фото: Йоганн Штробль, голова правління РБІ, та Кріс Мур, видавець EMEA Finance
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас