Ідея Банк та Mastercard із липня пропонують додаткові вигоди в аеропортах для власників карток Platinum — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк та Mastercard із липня пропонують додаткові вигоди в аеропортах для власників карток Platinum

Особисті фінанси
38
Ідея Банк та Mastercard пропонують додаткові вигоди для власників карток Ідея Банку рівня Platinum – Card Blanche Debit Brown та Brown Travel. В липні, окрім вже знайомих Fast Line на вильоті та бізнес-зали у зоні міжнародних вильотів у терміналі D аеропорту «Бориспіль», будуть доступні:
  • Бізнес-зала у зоні міжнародних вильотів та Fast Line на вильоті у терміналі F аеропорту «Бориспіль
  • Fast Line на вильоті аеропорту «Київ» (Жуляни).
Ключовою умовою доступності послуг є розрахунки в торгівельні мережі та Інтернет картками Mastercard Platinum – Card Blanche Debit Brown та Brown Trave: торгівельний оборот за попередні 30+5 днів має становити не менше 3 000 грн, а з 8 серпня 2019 перевірка буде здійснюватися на суму від 6 000 грн за такий самий період. Тож, щоб скористатися послугами в серпні – починайте розраховуватися карткою вже зараз!
Для нових клієнтів Ідея Банку діють особливі умови: при оформленні картки діє Welcome-період 35 днів, коли обсяг розрахунків за карткою не перевіряється.
Оформляйте картку Mastercard Platinum від Idea Bank та зробіть подорож комфортною та особливою: відпочивайте, спілкуйтесь та робіть селфі чи снідайте у бізнес-залах Mastercard, проходьте авіаційний і митний контроль через Fast Line без черг.
Нагадуємо, для того, щоб скористатися послугами в аеропорту, потрібно:
  • Пред’явити співробітнику бізнес-зали активну картку Mastercard Platinum Card Blanche Debit Brown та Brown Travel (залишок коштів – не менше 1 грн) та посадковий талон. Ім’я на картці та посадковому талоні повинні співпадати. Для Fast Line посадковий талон непотрібен.
  • Прикласти безконтактну картку до терміналу, ввести ПІН-код.
  • Після перевірки суми витрат за карткою за останні 30 календарних +5 днів (останні 5 днів та вихідні перед вильотом не враховуються) скористатися бажаними послугами.
До речі, проконтролювати доступність сервісів можна безкоштовно через месенджер-бот у Facebook @MastercardUkraineуFacebook.
Він допоможе:
  • перевірити доступність сервісів за карткою;
  • заздалегідь замовити товари MyDutyFree;
  • ознайомитись із навігацією в аеропорту.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас