Ще один банк в Україні підключився до Apple Pay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще один банк в Україні підключився до Apple Pay

Фінтех і Картки
1194
Apple Pay став доступним власникам карток “Райффайзен Банк Аваль”.
Про це повідомляє прес-служба банку.
“Від сьогодні держателі платіжних карток Mastercard та Visa, випущених Райффайзен Банком Аваль, отримали можливість користуватися Apple Pay – легким, безпечним та приватним платіжним інструментом, який змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість та зручність”, – ідеться в повідомленні.

Обрати картку Райффайзен Банк Аваль на Finance.ua

Як налаштувати Apple Pay:
  • Необхідно додати кредитну або дебетну платіжну картку через додаток Wallet.
  • У магазинах сплачувати за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 та пізніших моделей, а також із Apple Watch.
Як здійснювати покупки за допомогою Apple Pay:
  • Покупки можна здійснювати в додатках та вебсайтах одним дотиком пальця до Touch ID чи подвійним кліком бокової кнопки та поглядом на iPhone X, iPhone XS та XS Max, а також iPhone XR для підтвердження операції через Face ID.
  • При оплаті покупок в додатках чи в Safari, Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 та новіших моделях.
  • Можна користуватися Apple Pay в браузері Safari на будь-якому Mac не старшому 2012 року випуску зі встановленою на комп’ютер системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 чи новішої моделі, або ж безпосередньо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас