ПриватБанк запустив сервіс "Відкрита виписка", що дозволить вести громадський контроль за витратами будь-яких організацій, державних та комунальних підприємств, місцевих рад — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк запустив сервіс "Відкрита виписка", що дозволить вести громадський контроль за витратами будь-яких організацій, державних та комунальних підприємств, місцевих рад

Особисті фінанси
40
ПриватБанк запустив революційний для України сервіс «Відкрита виписка», що дозволить впровадити громадський контроль за витратами благодійних фондів, громадських організацій та об’єднань, комунальних та державних підприємств, місцевих рад. Як повідомив під час пресконференції член правління ПриватБанку, ІТ-директор банку Андрій Гриценюк, такий сервіс доступний будь-якому корпоративному клієнту, який може підключити його онлайн. А скористатися можливістю контролювати видатки може кожен громадянин на спеціальній сторінці open.pb.ua
«Ми працювали над абсолютно нетиповим для банку сервісом, який, з одного боку, створений не для заробляння грошей, з іншого – повинен забезпечити відкритість даних клієнта з дотриманням найвищих стандартів безпеки, – зазначив Андрій Гриценюк. – Нашим розробникам, а над сервісом працювала велика команда ІТ-фахівців та спеціалістів з обслуговування корпоративних клієнтів, вдалося зробити сервіс максимально простим і зрозумілим для користувача: як керівника підприємства, так і громадян».
За словами Андрія Гриценюка, сервіс «Відкрита виписка» є важливим елементом на шляху запровадження в Україні електронної демократії. Він забезпечує прозорість діяльності для будь-яких організацій, наприклад, благодійного фонду, школи чи ОСББ. Щоб отримати відкриту виписку, користувачеві досить зайти на спеціальну сторінку сайта банку, ввести код підприємства або номер розрахункового рахунку.
Як повідомив керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв, підключити сервіс «Відкрита виписка» може будь-який корпоративний клієнт. Для цього в «Приват24 для бізнесу» cb.pb.ua в меню «Налаштування»/«Відкрита виписка» треба обрати параметри виписки – номери рахунків, за якими буде відображено відкриту виписку; період, за який буде показано виписку; операції щодо надходження або витрат та відображення залишків на кінець або початок періоду.
Крім того, сервіс дозволяє легко поділитися посиланням на виписку підприємства або список рахунків, за якими доступна відкрита виписка, і розмістити його в себе на сайті.
Для використання такої функції треба натиснути кнопку «Поділитися посиланням», обрати необхідний період та натиснути на кнопку «Генерувати».
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас