Samsung представила смартфон M40 з потрійною камерою (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung представила смартфон M40 з потрійною камерою (фото)

Технології&Авто
636
Компанія Samsung представила смартфон Galaxy M40 c «музичним» екраном і потрійною камерою, але без звичного роз’єму для навушників.
Пристрій стане флагманом лінійки M і з’явиться спочатку на ринку Індії.
Samsung Galaxy M40 побудований на 6,3-дюймовому PLS-дисплеї з отвором у верхньому лівому куті для 16-мегапіксельної селф-камери. Дисплей займає 91,8% площі передньої панелі. За відсутності традиційного навушника телефон оснащений технологією Screen sound, яка перетворює дисплей в гучномовець.
Смартфон отримав процесор Snapdragon 675 в парі з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ пам’яті, які можна розширити до 512 ГБ за допомогою карти microSD. на задній панелі смартфона є 32-мегапіксельна основна і 8-мегапіксельна надширока камери з 5-мегапіксельним датчиком глибини. Телефон може записувати відео з роздільною здатністю до 4K і здатний знімати зі швидкістю до 240 кадрів на секунду.
Позаяк ця модель позбавлена ​​екрану OLED, то і сканер відбитків пальців не інтегрований в екран, а розміщений на тильній панелі. Акумуляторна батарея має ємність 3500 мА і може бути заряджена до 15 Вт за допомогою сумісного зарядного пристрою USB-C.
Galaxy M40 працює під управлінням Android Pie в поєднанні з інтерфейсом Samsung OneUI. Інші додатки включають підтримку Dolby Atmos, NFC і Bluetooth 5.0. На жаль, роз’єм для навушників відсутній.
Samsung Galaxy M40 буде доступний в кольорах Midnight Blue і Seawater Blue. Ціни на пристрій починаються від $288. на старті продажів телефон буде доступний у всіх популярних онлайн-магазинах Індії, включаючи Amazon. Ціни для інших ринків ще не оголошені.
Samsung представила смартфон M40 з потрійною камерою (фото)
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас