McDonald's хоче впровадити в українській мережі штучний інтелект — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McDonald's хоче впровадити в українській мережі штучний інтелект

Фондовий ринок
1059
Світовий лідер у галузі швидкого обслуговування компанія McDonald’s розглядає можливість впровадження технологій штучного інтелекту Dynamic Yield в Україні.
Про це повідомила генеральний директор McDonald’s Ukraine Юлія Бадрітдінова, передають Українські Новини.
“Компанія McDonald’s придбала компанію Dynamic Yield, яка працює зі штучним інтелектом і забезпечує інтуїтивні рішення. Її (технологію) використовують уже в перших ресторанах Америки, а далі буде в інших країнах і в Україні теж”, – сказала вона.
Однак точна дата початку використання цієї технології в Україні ще не відома.
Згідно з релізом на сайті глобальної компанії, McDonald’s буде використовувати цю технологію прийняття рішень, щоб забезпечити ще більш індивідуальний підхід до клієнта, змінюючи меню Drive Thru в залежності від часу доби, погоди, поточного трафіку в ресторані і актуальних пунктів меню.
“Якщо ви заїжджаєте в ресторан об 11 ранку, то у вас буде сформовано меню, яке люди зазвичай вибирають тут об 11 ранку. Якщо в цей час пішов дощ, то вам підкажуть взяти кави”, – прокоментувала Бадрітдінова.
Технологія прийняття рішень також може миттєво пропонувати і відображати додаткові елементи для замовлення клієнта на основі їх поточного вибору.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас