«Експерт-рейтинг» підтвердив найвищий довгостроковий рейтинг UKRSIBBANK — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Експерт-рейтинг» підтвердив найвищий довгостроковий рейтинг UKRSIBBANK

Особисті фінанси
24
22 травня 2019 року рейтингове агентство «Експерт-рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг UKRSIBBANK BNP Paribas Group на рівні uaААА за національною українською шкалою, що означає найвищий рівень кредитоспроможності. Така висока оцінка свідчить про надійність та стабільність банку.
Приймаючи рішення про оновлення рейтингу, агентство враховувало результати роботи банку за І квартал 2019 року, а також статистичну звітність банку за 2018 рік та за січень-квітень 2019 року.
Агентство високо оцінює фінансові результати діяльності UKRSIBBANK BNP Paribas Group, зокрема, здатність банку генерувати вагомі обсяги прибутку, що була продемонстрована протягом останніх 9 кварталів поспіль. Частка неробочих кредитів (NPL) в кредитному портфелі банку в 3,8 рази менша за середньо-ринковий показник. Портфель активів банку є добре диверсифікованим, що позитивно впливає на його якість.
Більше про довгостроковий рейтинг UKRSIBBANK BNP Paribas Group та методику оцінювання можна дізнатися на сторінці рейтингового агентства «Експерт-рейтинг».
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас