"Вбивця" Windows 10 має вийти через місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Вбивця" Windows 10 має вийти через місяць

Фондовий ринок
6056
З’явилася наступна порція новин, яка проливає світло не тільки на строки офіційного релізу нової ОС, але і дозволяє оцінити деякі її особливості.
Операційна система носить кодову назву Lite OS. Крім того, вона буде врятована від зайвого програмного забезпечення і отримає ретельно перероблений інтерфейс.
Зокрема, за повідомленням одного з інсайдерів на ім’я Petri, який є одним з розробників нової операційної системи, крім усього вищесказаного, ключовою особливістю Windows Lite OS буде її автономність, яка в рази перевищує показники актуальної наразі Windows 10.
При цьому збільшиться і швидкодія. За словами інсайдера, очікується 2-кратний приріст продуктивності.
Але найцікавіше те, що відразу ж після офіційної презентації Windows Lite OS її зможуть завантажити і встановити мільйони користувачів по всьому світу, оскільки вона буде ефективно працювати як на персональних комп’ютерах, ноутбуках, так і на планшетах.
Ще однією цікавою особливістю нової ОС буде те, що вже бета-версія Windows Lite OS буде вміти запускати не тільки додатки PWA і UWP, а й класичні Win32. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Windows Lite поміняють меню Пуск.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас