Вийшло травневе оновлення Windows 10 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вийшло травневе оновлення Windows 10

Фондовий ринок
1399
Після додаткового місяця тестування Microsoft все-таки випустила чергове оновлення для Windows 10. Йдеться, звісно, про Windows 10 May 2019 Update. Ця версія, як очікується, повинна принести не стільки нові функції, скільки стабілізацію наявної кодової бази. А ще – іншу можливість оновлення.
Для отримання Windows 10 May 2019 Update потрібно відкрити Центр оновлень Windows. Він знаходиться в меню «Пуск> Налаштування> Оновлення та безпека> Windows Update», після чого вибрати «Перевірити наявність оновлень».
Після перевірки необхідні файли можна буде завантажити і встановити. Оновлення розгортається поступово, тому ймовірно, що багато хто не отримає його найближчим часом. Але якщо комусь не терпиться спробувати новинку, варто завантажити Media Creation Tool для версії 1903 і використовувати цю утиліту.
Також зазначається, що, починаючи з червня, Microsoft почне оновлювати пристрої, на яких працює Windows 10 April 2018 Update і більш ранні версії «десятки». Що стосується нововведень в 1903, то серед них очікується покращений контроль над оновленнями, деякі нові можливості з роботи зі смартфонами тощо.
Крім того, Microsoft запустила новий сайт з описом проблем всіх актуальних версій Windows 10. Там є пошук за ключовими словами, а також інформація про властивості і щомісячні оновлення.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас