Зміни в умовах розрахунково-касового обслуговування юридичних осіб з 1 червня 2019 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зміни в умовах розрахунково-касового обслуговування юридичних осіб з 1 червня 2019 року

Особисті фінанси
81
З 1 червня 2019 року Індустріалбанк вносить зміни до умов розрахунково-касового обслуговування (рішення Тарифного комітету від 29.03.2019 року), а саме:
вводяться в дію нові редакції тарифних пакетів для юридичних осіб «Раціональний», «Прогресивний», «Міжнародний», «Збалансований», «Банківські метали»
припиняється дія тарифного пакету «Оптимальний» з 1 червня 2019 року для нових клієнтів та затверджено переведення з тієї ж дати юридичних осіб (крім банків), в т.ч. їх представництв, установ та організацій, які утримуються з державного та місцевого бюджетів, комунальних підприємств (установ та організацій), що обслуговуються за Тарифним пакетом «Оптимальний» на обслуговування за Тарифним пакетом «Раціональний». У разі незгоди з запропонованими умовами, клієнт має можливість обрати один з діючих тарифних пакетів, надавши відповідну заяву про зміну тарифного пакету до 1 липня 2019 року.
припиняється дія тарифного пакету «Легкий Старт» з 1 червня 2019 року для нових клієнтів. Умови для клієнтів, що вже обслуговуються за даним пакетом, залишено без змін. Протягом трьох місяців Клієнт має можливість перейти на інший Тарифний пакет (за наявності) подавши до Банку відповідну заяву, у разі якщо протягом трьох місяців Клієнт не повідомив Банк щодо обраного пакету, починаючи з 4 місяця він автоматично переходить на обслуговуватися за Тарифним пакетом Раціональний.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас