15 травня в Києві пройде FinAwards 2019, на якому назвуть найкращі роздрібні банки України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

15 травня в Києві пройде FinAwards 2019, на якому назвуть найкращі роздрібні банки України

Фінтех і Картки
386
15 травня будуть оголошені підсумки конкурсу головної роздрібної премії банків України – FinAwards 2019, засновниками якої є фінансовий супермаркет Finance.ua і сайт про фінанси та інвестиції Minfin.com.ua.
Конкурс проходить за підтримки Генерального партнера – міжнародної платіжної системи MasterCard.
15 травня в Києві пройде FinAwards 2019, на якому назвуть найкращі роздрібні банки України
За словами організаторів, унікальність FinAwards 2019 полягає в тому, що це єдина премія в Україні, в рамках якої банки оцінюються з точки зору клієнтського досвіду. Чесність, доступність, технологічність, лояльність, якість обслуговування – ось основні критерії для визначення переможців.
Ця премія не про те, як банки дивляться на свої товари і послуги. Це премія про те, як на них дивляться клієнти, кінцеві споживачі фінансових послуг.
Цього року команда експертів сайтів Minfin.com.ua і Finance.ua спільно з авторитетним журі вибирають найкращі банки в 15 номінаціях.
Категорія “Продукти і технології”:
1. Кредит готівкою;
2. Депозит/Внесок терміновий;
3. Кредитна картка mass;
4. Кредитна картка VIP;
5. Дебетова карта mass;
6. Дебетова картка VIP;
7. Кобрендингова картка;
8. Інтернет-банк;
9. Мобільний банк;
10. Технологічний банк.
Категорія “Впізнаваність і довіра”:
11. Стійкий банк – банк, якому довіряють;
12. Народний банк – банк з найкращою якістю обслуговування клієнтів;
13. Рекламна кампанія.
Категорія “Кращий топ-менеджер банку”:
14. Керівник роздробу;
15. Банкір року.
Переможців премії 15-го травня очікує урочиста церемонія нагородження та FinParty в київському клубі DeFleur.
Організатори запрошують не тільки топ-менеджерів банків, а й команди роздрібного бізнесу, всіх, хто щодня робить свій внесок в його розвиток: керівників з маркетингу, розробки продуктів, продажу, інформаційних технологій, картковог боізнесу. Це унікальна можливість познайомитися і обмінятися досвідом з колегами, відпочити і весело провести час.
«Ми хочемо зібрати разом співробітників банків, які створюють вигідні фінансові продукти для своїх клієнтів, а також забезпечують відмінний клієнтський досвід. Буде драйвово, цікаво і незвично», – розповідає один з організаторів конкурсу, керівник сайту Minfin.com.ua Іван Євтушенко.
«Як лідер платіжного ринку України компанія Mastercard рада виступити партнером премії FinAwards 2019, покликаної відзначити найкращі фінансові продукти і практики клієнтського досвіду в банках. Український ринок – дуже динамічний, ми спостерігаємо, як зростає попит з боку споживача на інновації, швидкість, простоту і якість обслуговування. Українські банки дуже прогресивні, багато банківських продуктів можна сміливо назвати не лише унікальними на локальному ринку, але і в європейському масштабі. Ми раді підтримати вибір журі і користувачів – і відзначити тих, хто сьогодні активно розвиває фінансову індустрію і cashless в Україні», – підкреслила Інга Андрєєва, генеральний директор Mastercard в Україні.
Захід пройде у відкритому форматі. Щоб відвідати його, поспілкуватися та обмінятися досвідом з колегами, а також познайомитися з топовими банкірами, достатньо купити квиток на сайті
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас