Гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold показав нутрощі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold показав нутрощі

Фондовий ринок
918
В інтернеті з’явилися фотографії гнучкого смартфона Samsung Galaxy Fold в розібраному вигляді: знімки дозволяють отримати уявлення про внутрішню конструкцію унікального апарата.
Нагадаємо, що пристрій має безрамковий екран Infinity Flex Display QXGA + розміром 7,3 дюйма. У складеному стані половинки цієї панелі виявляються всередині корпусу. Є також додатковий зовнішній екран Super AMOLED HD+ розміром 4,6 дюйма. Варто також виділити спеціальну систему з шести камер.
Розбірка показала, що 7,3-дюймовий екран дійсно має дуже гарну гнучкість. На фотографіях видно, що в демонтованому вигляді цей дисплей буквально “зім’явся”.
Ще одна особливість смартфона — двомодульна батарея: акумуляторні блоки розташовані в обох половинках корпусу. Сумарна ємність становить 4380 мА*год.

Поки що не ясно, наскільки хорошу ремонтопридатність має гнучкий смартфон. Що стосується надійності конструкції, то тут не все гладко: днями в інтернеті стали з’являтися повідомлення, що апарат ламається через пару днів після початку використання. Причому проблеми в більшості своїй пов’язані саме з гнучким дисплеєм.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас