Смартфон OnePlus 7 отримає три модифікації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфон OnePlus 7 отримає три модифікації

Технології&Авто
508
В інтернеті поступово з’являється все більше відомостей про прийдешній смартфон OnePlus 7. На додаток до рендерів цього пристрою з’явилися і технічні характеристики, що описують дисплей і камеру.
Цього року компанія OnePlus випустить відразу три версії свого флагмана. Стандартна модель OnePlus 7 отримає 6,4-дюймовий дисплей з краплеподібним вирізом у верхній частині, де розміститься фронтальна камера. Основна камера буде подвійною, при цьому планується використовувати 48-мегапіксельний основний сенсор.
Також користувачам буде доступна версія OnePlus 7 Pro, яка трохи відрізняється дизайном. Буде використовуватися безрамковий 6,64-дюймовий дисплей без вирізу з округленими бічними гранями. При цьому фронтальна камера розміститься у висувному модулі. Що стосується основної камери, то вона отримає три модулі: основний 48-мегапикслеьный сенсор і по одному модулю з телефото- і надширококутним об’єктивами.
Крім того, на ринок надійде і версія OnePlus 7 Pro 5G. Жодних подробиць про неї поки що немає. Однак можна припустити, що це буде модифікація OnePlus 7 Pro, доповнена модемом Snapdragon X50 для забезпечення підтримки зв’язку 5G.
Як очікується, офіційна презентація всіхтрьох нових смартфонів серії OnePlus 7 відбудеться 14 травня.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас