У Forbes перерахували великі компанії, що працюють з блокчейном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Forbes перерахували великі компанії, що працюють з блокчейном

Фінтех і Картки
589
Журнал Forbes склав список найбільших компаній з капіталізацією більше мільярда доларів, які працюють з технологією блокчейн.
Про це повідомляє Forbes.
У список потрапили не тільки безпосередньо блокчейн- і криптокомпанії, але і такі всесвітньо відомі корпорації, як Amazon, Walmart, Facebook, Mastercard, Microsoft, Nestle і Google. Крім того, новою технологією користуються Anheuser-Busch Inbev, BNP Paribas, Cargill, Foxconn, HTC, Intel, JPMorgan Chase, Maersk, Microsoft, Oracle, Samsung, Siemens, UBS і Visa.
Підприємства використовують блокчейн для прискорення бізнес-процесів і економії ресурсів. Приміром, рітейлер Walmart за допомогою розподілених баз даних відстежує поставки, а виробник техніки Seagate – виявляє підробки своєї продукції.
Багато компаній використовують високотехнологічні методи при роботі з корпоративними клієнтами, а Facebook і Mastercard навіть розробляють власні рішення.
Варто відзначити, що експерти з International Data Corp підрахували, що в цьому році загальні витрати на блокчейн складуть 2,9 млрд доларів, тобто порівняно з минулим роком зростуть на 89%. До 2022 року ці витрати можуть досягти 12,4 млрд доларів.
За матеріалами:
Maanimo.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас