Apple представила новий ігровий сервіс з підпискою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple представила новий ігровий сервіс з підпискою

Фондовий ринок
931
Компанія Apple представила новий сервіс – Apple Arcade. Він дозволяє користувачам грати в високопрофільні гри, не купуючи кожну окремо, а вносячи щомісячну абонентську плату.
Презентація нового продукту відбулася в понеділок, 25 березня, в Театрі імені Стіва Джобса в Купертіно (США).
Користувачі Apple Arcade отримають доступ до більш ніж сотні ігор, в тому числі й ексклюзивних. Згодом каталог буде поповнюватися. Сервіс планують запустити восени 2019 року в більш ніж 150 країнах світу. Скільки коштуватиме абонентська плата – поки що невідомо – вартість повідомлять пізніше.
Ігор, які поширюються в App Store безкоштовно, в цьому сервісі немає. Раніше користувачі могли завантажувати умовно безкоштовні ігри, головна мета яких – заробити на показі реклами або в різний спосіб виманити якомога більше грошей за продаж внутрішньоігрових товарів. Як альтернатива існують проекти з одноразовою оплатою, мета яких не спосіб монетизації, а якісний розвиток.
Оскільки високоякісні ігри зазвичай коштують дуже дорого і доступні меншій кількості користувачів, Apple вирішила розширити аудиторію, що, як наслідок, вплине і на доходи компанії.
Ігри в Apple Arcade будуть доступні на iPhone, iPad, Apple TV і Mac з синхронізацією ігрового процесу. Реклами і додаткових покупок в них не буде. Підпискою на цей сервіс можна ділитися з членами сім’ї без доплати.
Крім того, Apple долучила до цього сервісу найбільші ігрові студії, а також збирається самостійно створювати ігри для нього.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас