Десятикласники з Київської, Чернігівської, Житомирської, Вінницької та Черкаської областей побували на регіональній конференції "Моя кар'єра в Україні" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Десятикласники з Київської, Чернігівської, Житомирської, Вінницької та Черкаської областей побували на регіональній конференції "Моя кар'єра в Україні"

Особисті фінанси
26
15 березня у Києві Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub за підтримки ПУМБ провели першу зустріч з 50 фіналістами конкурсу есе для десятикласників «Моя майбутня професія: планування і розвиток».
Конкурс проходив у рамках проекту «Моя кар’єра в Україні», мета якого показати молодому поколінню можливий шлях розвитку кар’єри та надихнути підлітків усвідомлено обирати майбутню професію. Інформаційні партнери – журнал «Однокласник» і портал «ZNOUA».
У цьому році в рамках конкурсу було подано 1214 есе від десятикласників з різних областей України. Найбільш поширеними професіями серед підлітків стали: журналіст, лікар, юрист, учитель, архітектор, ІТ-фахівець, дизайнер і економіст; відкриттям цього року – майбутні бджолярі, дівчата-військові та токарі, хлопці-модельєри та стилісти.
Учасниками першої з п’яти регіональних зустрічей стали десятикласники з Київської, Чернігівської, Житомирської, Вінницької та Черкаської областей. Підлітки розповіли про свої майбутні професії, а також поспілкувалися під час дискусії «Лайфхак від топів: як побудувати успішну кар’єру» зі спікерами – професіоналами своєї справи: керуючим регіональним центром ПУМБ в Києві Ігорем Падалкою, архітектором і засновницею «Архітектурно-проектної групи Анни Кирій» Анною Кирій, директором з розвитку бізнесу в компанії РЕНОМЕ-СМАРТ Валерієм Сероштаном, редактором журналу «Гроші» Наталією Богутою, завідувачем відділенням трансплантації кісткового мозку в дитячій лікарні «Охматдит» Олександром Лисицею.
Ігор Падалка, керуючий Київським РЦ, закликав підлітків любити свою професію та ставати найкращими в ній: «У сфері працевлаштування працює закон Дарвіна – на роботу беруть тих, хто робить щось краще за всіх інших. Тому намагайтеся постійно вдосконалюватися та здобувати нові навички, необхідні для вашої професії. Не лякайтеся проблем. Багато людей змінюють місце роботи, коли зустрічаються з першими труднощами. Однак ваше завдання не бігти від них, а долати. Не орієнтуйтеся на престижність. Думайте про те, чим ви хочете займатися».
Всі запрошені спікери, ґрунтуючись на особистому життєвому досвіді, рекомендували молодим людям постійно розвиватися, бути вільними від шаблонів, критично мислити, швидко змінюватися, якщо і набиратися досвіду в інших країнах, то будувати кар’єру в Україні, де сьогодні багато можливостей для самореалізації.
Після заходу підлітки побували на екскурсії у флагманському відділенні банку ПУМБ на Хрещатику, де познайомилися з банком і його продуктами, новими технологіями та можливостями, майбутнім банківської системи.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас