Китай готовий підкорити ринок електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай готовий підкорити ринок електромобілів

Технології&Авто
10070
Китай завойовує ринок електромобілів. Вже цього літа китайська компанія Evergrande Group спустить з конвеєра свої перші електромобілі. Плани «наполеонівські» – протягом 3-5 років стати найбільшим в світі постачальником нових енергетичних машин (далі – NEV).
Президент компанії Ху Ка Ян вважає, що це дуже перспективний напрямок і величезний простір для маневрів. І Evergrande в цьому вже досягла успіху, запозичивши у західних колег кращі технології електричного транспорту. А саме – шведських виробників Saab і Koenigsegg. У голландців e-Traction китайці перейняли приводні системи.
Взагалі Evergrande – це найбільший китайський забудовник, другий за обсягами продажів в цілому Китаї. Нині фірма освоює нові автомобільні горизонти, тому що ринок нерухомості в Китаї простоює.
Цього року одне з дочірніх підприємств – Evergrande Health – вклало гроші в автовиробника National Electric Vehicle Sweden AB (NEVS). Той в свою чергу придбав активи Saab і Shanghai CENAT New Energy Co – це місцевий виробник автомобільних акумуляторів.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас