За пошкоджений в ДТП Mercedes СГ "ТАС" виплатила понад 1,47 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За пошкоджений в ДТП Mercedes СГ "ТАС" виплатила понад 1,47 млн грн

Особисті фінанси
12
Аварія, в результаті якої було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Mercedes S 350 4-matic, сталася на Київщині.
Клієнт компанії не врахував складну дорожню обстановку, обумовлену нещодавнім дощем, в результаті чого не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем Audi Q7. Внаслідок аварії було суттєво пошкоджено обидві автівки. Зокрема, в застрахованого авто було пошкоджено всі двері, деформовано бампер, крила, розбито решітку радіатора та лобове скло.
За даними експертизи, проведеної СГ «ТАС», загальний збиток власника Mercedes в результаті аварії сягнув 1475200 грн. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини події, визнала її страховою та оперативно в повному обсязі відшкодувала клієнтові заподіяні йому збитки.
Автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО» займає особливе місце в продуктовій лінійці СГ «ТАС», адже включає в себе п’ять різних за наповненням та ціною програм страхування. Договір розрахований на всі сегменти автовласників – як досвідчених водіїв, що вважають за необхідне страхувати свій транспортний засіб виключно на випадок значних збитків, так і тих автолюбителів, що надають перевагу розширеному страховому покриттю, що передбачає відшкодування збитків страховиком навіть в разі найдрібніших пошкоджень автомобіля.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас