UKRSIBBANK провів зустріч-конференцію з корпоративними клієнтами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK провів зустріч-конференцію з корпоративними клієнтами

Особисті фінанси
72
Минулого тижня UKRSIBBANK BNP Paribas Group провів традиційну зустріч клієнтів корпоративного бізнесу, де поділився важливою інформацією, бізнес-аналітикою, прогнозами, ключовими макро- та мікроекономічними показниками. Своїми експертними оцінками поділилися Олександр Попов, голова сектору фінансових інститутів ЄБРР в Україні, а також Сергій Ягнич, Керівник напрямку інвестиційного бізнесу UKRSIBBANK BNP PARIBAS GROUP.
«Ми очікуємо, що у 2019 році економіка України зросте на 2,7%, порівняно з 3,3% минулого року. Уповільнення глобального зростання, посилення локальної валюти і жорстка монетарна політика стануть ключовими аспектами розвитку цього року, – наголосив Керівник напрямку інвестиційного бізнесу UKRSIBBANK BNP PARIBAS GROUP Сергій Ягнич. — Хоча інфляційні очікування залишаються підвищеними, жорстка монетарна політика та сповільнення внутрішнього попиту допоможуть звести інфляцію до 8,5% до кінця 2019 року, якщо співпраця з МВФ триватиме, а місцева валюта не зазнає різкого знецінення».
У своїй доповіді Сергій Ягнич зупинився на різних акцентах, зокрема розвиток глобальної економіки, чинники розвитку та тенденції української економіки, стан приватного капіталу та трудових ресурсів, монетарна політика, інфляція тощо.
Зазначимо, що UKRSIBBANK BNP PARIBAS GROUP вже четвертий рік поспіль збирає своїх клієнтів – це провідні міжнародні та найбільші національні компанії на спеціальні зустрічі-конференції. Цього разу захід у столичному готелі Fairmont відвідали більше 250 клієнтів корпоративного бізнесу, які отримали експертну думку та аналітичні дані щодо економічної ситуації як на міжнародних ринках, так і локальному.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас