Visa відкриє криптовалютний підрозділ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa відкриє криптовалютний підрозділ

Фінтех і Картки
468
Платіжна система Visa відкриє криптовалютний підрозділ, зараз вона шукає співробітників, які будуть в ньому працювати.
Вакансія менеджера, що відповідає за реалізацію стратегії корпорації з розвитку в криптовалютній екосистемі, опублікована на сайті smartrecruiters.com, повідомляють “Вєдомості”.
У вимогах до кандидатів вказується, що він повинен мати глибокі пізнання в галузі блокчейнів з обмеженим доступом, а також розуміння наявних рішень для платіжних систем. Знання криптографії буде плюсом, йдеться в повідомленні. Visa розглядає кандидатів з досвідом роботи від чотирьох до семи років, три з яких повинні бути в сфері управління фінтехпродуктами або роздрібних платежів.
Керівник Visa Crypto Team буде спостерігати за передовими технологіями, особливо за тими, які базуються на принципах відкритого коду, а також на впровадженні їх у власні рішення корпорації, уточнює компанія.
У жовтні 2018 року генеральний директор Visa Альфред Келлі говорив, що його компанія може почати використовувати криптовалюти лише в довгостроковій перспективі.
«Ринку спочатку потрібно повірити в те, що криптовалюти рухаються від статусу товарів до платіжних засобів», – пояснював він у бесіді з CNBC. До цього фінансовий директор Visa Васант Прахбу в інтерв’ю виданню Financial Times називав криптовалюти фінансовою бульбашкою для недосвідчених інвесторів.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас