Криптовалютний стартап Civic випустив автомат для продажу пива — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криптовалютний стартап Civic випустив автомат для продажу пива

Фінтех і Картки
388
На своєму стенді на щорічному фестивалі SXSW в Остіні, штат Техас, стартап Civic, який представляє глобальну систему ідентифікації персональних даних, продемонстрував три торгові автомати, що продають місцеві продукти – пиво Shiner Bock і Austin Amber.
Це було тестуванням продукту, який Civic планує офіційно представити в кінці року: автомати вартістю 15 000 доларів США, який може підтвердити вік покупця і прийняти криптовалютний платіж.
«Ми об’єднуємо особу і платіж в одну транзакцію», – розповів представник Civic Тітус Капілнеан (Titus Capilnean).
З моменту відкриття бізнесу Капілнеан підрахував, що автомати продавали близько 150 пляшок пива на день, загальною вартістю 100 000 CVC – або 7600 доларів США. За словами Капілнеана, вартість пляшки пива становить 200 CVC або 12 доларів. Власники iPhone, які завантажили додаток Civic Pay і підтвердили свою особу, отримали достатньо CVC, щоб купити одну пляшку. Потім потрібно було скористатися QR-кодом, який сканувався за допомогою програми, і оплата здійснювалася автоматично.
Хоча всі транзакції, що виконуються через додаток, розраховуються в криптовалюті, ідея полягає в тому, що покупці можуть користуватися криптою так само легко, як і фіатними грошима. Civic вперше продемонстрував свою здатність перевіряти вік, організувавши продаж пива Anheuser-Busch на блокчейн-конференції Consensus 2018, але цього року стартап збільшив функціональність свого автомата за допомогою мобільного додатку.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас