Microsoft робить доступним сервіс Xbox Live для ігор на Android і iOS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft робить доступним сервіс Xbox Live для ігор на Android і iOS

Фондовий ринок
181
Компанія прагне зробити ігри та сервіси для Xbox доступними на різних платформах.
Про те, що Microsoft планує відкрити Xbox Live для платформ iOS і Android, стало відомо ще в 2014 році. Тепер компанія нарешті розширює можливості свого сервісу, надавши розробникам мобільних ігор новий SDK, який дозволить їм використовувати всі основні функції Xbox Live, такі,як досягнення, Gamerscore, статистика персонажів, списки друзів, батьківський контроль і багато іншого.
Microsoft прагне зробити ігри та сервіси для Xbox доступними на різних платформах. Розробники зможуть вибирати можливості Xbox Live для інтеграції їх у свої ігри – і все це буде доступно через єдиний обліковий запис Microsoft. “Ми дуже віримо в спільноту, і Xbox Live перебуває в самому центрі нашої ігрової спільноти. Якщо ви подивитеся, що нам вдалося вже зробити, особливо з Minecraft.
За останні кілька років ми перенесли Xbox Live на всі платформи, де є Minecraft. Ми дійсно об’єднуємо всі ці спільноти, надаючи єдиний досвід для геймерів”, – заявив на прес-конференції віце-президент Microsoft і голова Cloud Gaming Карім Чоудрі (Kareem Choudhry).
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас