У Києві замість ТРЦ на Петрівці побудують кампус з коворкінгами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві замість ТРЦ на Петрівці побудують кампус з коворкінгами

Фондовий ринок
2763
Arricano Real Estate Plc (Кіпр), девелопер низки торгово-розважальних центрів в Україні, планує замість ТРЦ на Петрівці побудувати багатофункціональний кампус з коворкінгами, ресторанами і арт-просторами.
Про це з посиланням на інтерв’ю з гендиректором Arricano Михайлом Меркуловим повідомили в Інтерфакс-Україна.
За словами Меркулова, на Петрівці й Оболоні торгові площі перенасичені.
“Тому ми хочемо створити кампус-стайл об’єкт, який вписується в інфраструктуру і враховує історію ділянки… Скоріше, це будуть коворкінги або open space для креативних професій”, — сказав він.
За його словами, міжнародне архітектурне бюро Сһармап Taylor вже розробляє нову концепцію проекту.
“Ми працюємо над проектом, шукаємо аналоги, обговорюємо з громадськістю. Проект на березі озера (о. Йорданське – ред.) дає йому шикарний “плюс”: можна поставити кафешки, тераси, можна зробити площі для творчих, освітніх і культурних цілей”, — повідомив гендиректор Arricano.
Він також розповів про те, що вже було зроблено для реалізації проекту Petrivka.
“У 2017 році ми зробили проект благоустрою, в 2018-му вийшли на благоустрій, паралельно кілька варіантів проекту, включаючи озеро і ландшафт, робить Сhapman Taylor. Вже є запити від декількох креативних бізнесів, готових брати досить великі площі для творчих просторів”, — зазначив Меркулов.
Терміни реалізації проекту компанія поки що не визначає.

Довідка Finance.ua:

  • Arricano Real Estate Plc спеціалізується на будівництві торгово-розважальних центрів, є одним з провідних девелоперів на ринку нерухомості України.
  • Компанія володіє і управляє п’ятьма торговими центрами в Україні загальною площею 147,5 тис. кв. м. серед них: “РайON” і “Проспект” в Києві, “Сонячна галерея” в Кривому Розі, “City Mall” в Запоріжжі і “Південна галерея” в Сімферополі. Їй також належить 49,9% в ТРЦ “Sky Mall”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас