TransferGo і ПриватБанк здійснили понад 500 тисяч переказів з Європи до України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TransferGo і ПриватБанк здійснили понад 500 тисяч переказів з Європи до України

Особисті фінанси
7
За 4 місяці співпраці на українському ринку лобальний онлайн сервіс TransferGo і український ПриватБанк здійснили більш ніж 500 тисяч грошових переказів із Європи в Україну на суму понад 100 мільйонів євро. Про це було оголошено на спільній прес-конференції компаній, яка відбулася в Києві.



«Важливо відзначити, що глобальний ринок онлайн переказів з року в рік стрімко зростає і, згідно з останніми статистичними даними, в 2018 році його частка склала понад 35%, що на 5% більше, ніж у 2017 році», – зазначив Даумантас Двілінкас, Генеральний директор і співзасновник TransferGo. «Ця тенденція демонструє зростаючий споживчий попит на доступний, швидкий і зручний цифровий продукт. У зв’язку з цим, ми раді співпраці з нашим інноваційним партнером ПриватБанком у наданні саме такого продукту українському споживачеві».
«Ми спостерігаємо, що все більше українців віддають перевагу міжнародним грошовим переказам онлайн. Так, наприклад, у 2018 році більше 1,8 мільйона наших клієнтів скористалися онлайн послугою міжнародних грошових переказів, здійснивши транзакцій на 25% більше, ніж у попередньому році», – коментує Марія Страшко, Керівник управління міжнародних грошових переказів ПриватБанку. «Оскільки ринок має досить високий потенціал, разом із нашим бізнес партнером TransferGo ми й надалі сприятимемо розширенню ринку і просуванню міжнародних грошових переказів онлайн, які є найбільш безпечними, швидкими і доступними».
Варто відзначити, що TransferGo обслуговує дешеві, швидкі та безпечні грошові перекази онлайн із 34 країн світу в Україну. Послугам сервісу довіряють більш ніж 110 тисяч українців у країнах Європи, які мають можливість переказувати гроші своїм близьким в Україні, використовуючи різні варіанти грошових переказів. За даними TransferGo, в 2018 році найпопулярнішими варіантами доставки грошових переказів серед українців були «зараз» (доставка в Україну за 30 хвилин) і «безкоштовно» (нульова комісія при відправці грошей в Україну з банківського рахунку).

У даний час 62% всіх грошових переказів в Україну здійснюється за допомогою мобільного додатку TransferGo, який був успішно адаптований українською мовою для Android і iOS.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас