"Кредобанк" виступив генеральним партнером Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кредобанк" виступив генеральним партнером Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія"

Особисті фінанси
51
«Кредобанк» виступив генеральним партнером 15-го Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» для учнів 7-х класів, що відбувається протягом березня-квітня 2019 року, та започаткував для його учасників спеціальний конкурс «Читаємо з KredoBank», головним призом якого є поїздка до Варшави.
Участь у конкурсі дитячого читання «Книгоманія» можуть взяти учні 7-х класів шкіл України, які відвідують бібліотеки навчальних закладів або сільські чи міські бібліотеки. Конкурс відбувається у три етапи. Під час першого відбіркового етапу, який триватиме до 15 березня, учні подають своїй бібліотеці заповнені читацькі щоденники та змагаються за участь у другому етапі, ділячись враженнями про прочитані книжки, що не входять до шкільної програми. Другий та третій етапи відбуваються аналогічним чином на базі районних та обласних бібліотек. Переможці третього етапу отримають можливість взяти участь у фестивалі дитячого читання «Книгоманія», який відбудеться у Львові 17−19 травня 2019 року.
У спеціальному конкурсі «Читаємо з KredoBank» можуть взяти участь переможці другого етапу конкурсу «Книгоманія». Для участі потрібно прочитати одну з 6 книг, запропонованих банком, зняти короткий (до 3-х хвилин) відеовідгук, розмістити його у спільноті Таємного товариства книгоманів у мережі Facebook з хештегами #Читаю_з_Kredobank_їду_у_Варшаву, #Knyhomania2019 та #bookforum, поширити розміщене відео на свою сторінку та у пості позначити одного члена сім’ї, з яким би хотів поїхати до Варшави, а також підписатися на сторінку «Кредобанку» у Facebook. Переможця буде визначено серед учасників за кількістю вподобань і поширень конкурсного відео та оголошено 7 травня. Приз — поїздка до Варшави — включатиме переліт до Варшави і назад для 2-х осіб, проживання та сніданок у готелі протягом двох діб та відвідини дитячого наукового центру «Копернік».
"Кредобанк" виступив генеральним партнером Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія"
«Ми в «Кредобанку» дуже раді долучитися до фестивалю дитячого читання «Книгоманія», який вже 15-й рік є наймасштабнішою в Україні подією для юних читачів. Ми також вирішили запропонувати учасникам цьогорічного конкурсу розкрити свої творчі здібності та отримати в подарунок поїздку до столиці Польщі з відвідинами найцікавішого наукового центру для дітей, — говорить перший заступник голови правління АТ «Кредобанк» Єжи Яцек Шугаєв. — Наша підтримка «Книгоманії» є логічним продовженням ініціативи банку «Читаймо разом з KredoBank», яка має на меті заохотити українців до читання та розвитку та яку банк провадить вже другий рік».
Всеукраїнський фестиваль дитячого читання «Книгоманія» проводиться з 2005 року. Його співорганізаторами є ГО «Форум видавців» та ДП «Український інститут книги». Загалом у конкурсі за роки проведення взяло участь понад 1 мільйон школярів з усіх областей України. Конкурс відбувся у 376 районах, 141 місті, понад 8600 школах та у 880 дитячих і сільських бібліотеках. На фестивалі «Книгоманія» у Львові побував 791 переможець з усіх областей України.
Соціальна ініціатива «Читаймо разом з KredoBank» була започаткована у 2018 році. В її рамках було реалізовано низку заходів, серед яких — запровадження нового дизайну платіжних карт із зображеннями героїв популярної світової літератури, підтримка видання книг «Мойсей», «Основи сучасного банківництва» та «Світ грошей», дитяча театральна вистава, поставлена працівниками банку та продемонстрована в рамках літнього фестивалю «Ніч у Львові», а також озвучення працівниками банку дитячих казок австрійського письменника Ервіна Мозера, які можна вільно завантажити тут.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас