В Android Q може зникнути кнопка «Назад», її замінять на жест — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Android Q може зникнути кнопка «Назад», її замінять на жест

Технології&Авто
310
Система управління жестами в мобільній ОС Android Pie часом може здаватися незграбною через суміш нових концепцій з пережитками минулого. Але в Google планують виправити ситуацію і відновити логічність управління.
Так, в ранніх збірках нової версії ОС Android Q представлена ​​перероблена система навігації. Замість того, щоб повертатися назад за допомогою виділеної кнопки, пропонується провести пальцем вліво по “пігулці” навігації. Також пропонується змінити спосіб перемикання між додатками. Для плавного переходу між відкритими додатками потрібно провести пальцем вправо.
Ця ж збірка натякає, що Google може відмовитися від опції, що пропонує можливість повернутися до старого способу навігації з використанням трьох кнопок і перегляду раніше відкритих додатків. Ймовірно, тим користувачам, які вподобали старий спосіб навігації, належить просто змиритися з неминучими змінами. Хоча не можна відкидати, що до виходу фінальної версії Android Q в Google можуть ще переробити ці нововведення.
В Android Q планується впровадити і низку інших нових функцій. Серед них згадуються розпізнавання облич, підвищена безпека, даунгрейд додатків, ширша настройка інтерфейсу.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас