ДТЕК обіцяє повернути 39 мільйонів, які помилково сплатили кияни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДТЕК обіцяє повернути 39 мільйонів, які помилково сплатили кияни

Особисті фінанси
1874
ПрАТ “ДТЕК Київські електромережі” обіцяє до кінця лютого перерахувати 39 млн гривень, помилково сплачених киянами за електрику, на їхні особисті рахунки у нового постачальника послуги – ТОВ “Київські енергетичні послуги”.
Про це йдеться у прес-релізі компанії.
“Сплачувати за спожиту в 2019 році електроенергію киянам (фізичним особам) потрібно постачальнику універсальної послуги (ТОВ “Київські енергетичні послуги” – ред.), який надає послуги в Києві. Усі кошти, які споживачі у лютому 2019 року помилково сплатили на рахунок оператора системи розподілу ДТЕК Київські електромережі, будуть автоматично перераховані протягом місяця на рахунок компанії – постачальника універсальної послуги”, – йдеться у повідомленні.
Дехто з киян за звичкою оплатили послуги зі спожитої у 2019 році електроенергії на рахунки ДТЕК Київські електромережі. Станом на 1 лютого, загальна сума цих надходжень становила 39 мільйонів гривень.
ДТЕК Київські електромережі самостійно поверне кошти споживачів за спрощеною схемою: вони будуть перераховані на особисті рахунки клієнтів постачальника універсальної послуги. Клієнтам не потрібно оформлювати для цього жодних додаткових документів, писати заяв, дзвонити чи особисто приходити до центрів обслуговування клієнтів. Процес триватиме до кінця лютого.
У компанії нагадують, що у зв’язку з реформою ринку електроенергії з 1 лютого 2019 року постачальник універсальної послуги приймає покази лічильників, виставляє рахунки та приймає оплату за спожиту електроенергію. Йому потрібно оплачувати електроенергію, спожиту після 1 січня 2019 року. Рахунки за неї кияни отримують у лютому.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас