Клієнт "Кредобанку" переміг в акції від Mastercard та відвідає кінофестиваль "Berlinale-2019" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнт "Кредобанку" переміг в акції від Mastercard та відвідає кінофестиваль "Berlinale-2019"

Особисті фінанси
14
Клієнт «Кредобанку» киянка Олена Михайлова стала переможцем акції Mastercard «Усе починається з чорно-білого кіно і завершується на червоній доріжці» та відвідає престижний кінофестиваль «Berlinale-2019», який відбувається у Берліні.
Головний приз акції «Усе починається з чорно-білого кіно і завершується на червоній доріжці» — поїздка на кінофестиваль, що включає авіапереліт Київ-Берлін-Київ, трансфер аеропорт-готель-аеропорт, проживання в чотиризірковому готелі, вечеря у Berlin Scene Restaurant, доступ на кінопоказ прем’єр фільмів-учасників фестивалю та екскурсія за лаштунки Berlinale-2019.
«Ми раді вітати переможницю чергової акції Mastercard у 2019 році серед клієнтів банку та бажаємо Олені гарної поїздки та захоплюючих вражень від світового кіно. Це вже не перша кіноакція, у якій перемагають клієнти „Кредобанку“ — раніше наші переможці кілька разів відвідували Каннський міжнародний кінофестиваль та Одеський кінофестиваль. Шанс на перемогу має кожен клієнт, що користується платіжною картою банку та Програмою винагород Mastercard», — говорить виконавчий директор напрямку електронного та карткового бізнесу ПАТ «Кредобанк» Олександр Овчарук.
Акція «Усе починається з чорно-білого кіно і завершується на червоній доріжці» тривала у період з 21 грудня 2018 року по 15 січня 2019 року. Для участі в ній було потрібно увійти до особистого кабінету програми винагород MasterCard та обрати спеціальну пропозицію з каталогу за 0 балів. Це вже друга перемога клієнта банку в акціях Mastercard цього року — нещодавно за перемогу в акції «Ваш квиток у компанію чемпіонів з KredoBank та Програмою винагород Mastercard» було вручено поїздку на австрійський гірськолижний курорт Кіцбюель.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас