GfK: українці готові платити за платне ТБ майже вдвічі більше, ніж рік тому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GfK: українці готові платити за платне ТБ майже вдвічі більше, ніж рік тому

Особисті фінанси
1909
Платформа супутникового телебачення Viasat спільно з GfK Ukraine провела дослідження ринку платного телебачення в IV кварталі 2018 року. Мета — “визначити оптимальну ціну для бізнесу послуг платного телебачення”.
Згідно з результатами дослідження, більшість тих, хто готовий платити за послуги платного ТБ, готові віддавати за них до 100 грн на місяць. Ця ціна на 40 грн вища від тієї, яку більшість користувачів готові були платити в IV кварталі 2017 року, відзначають автори аналізу.
У GfK Ukraine підкреслюють — у попередні три роки оптимальна ціна для бізнесу платного ТБ перебувала в діапазоні 41-50 грн на місяць, і тільки в кінці 2018 року вона зросла до 81-100 грн/міс: “Такі зміни на ринку платного телебачення демонструють готовність споживачів платити справедливу ціну за споживаний контент і їх розуміння його цінності. Завдяки зростанню вартості послуги ТБ споживачі можуть розраховувати на збільшення якості і різноманітності контенту, виробленого, в тому числі, українськими медіагрупами”.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас