Таскомбанк виплачує кошти вкладникам ВТБ та інших неплатоспроможних банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк виплачує кошти вкладникам ВТБ та інших неплатоспроможних банків

Особисті фінанси
21
Таскомбанк є банком-агентом Фонду гарантування вкладів физичних осіб та здійснює виплати гарантованих сум вкладів клієнтам неплатоспроможних банків. За час співробітництва з Фондом наш банк компенсував вкладникам банків, що ліквідуються більше 1,2 млрд грн.
На сьогодні ми здійснюємо виплати клієнтам 76 банків, у тому числі ВТБ банку.
Як раніше повідомляв ФГВЛФ, більше 4 тисяч вкладників ВТБ банку вже отримали близько 50% всього обсягу гарантованих виплат.
Якщо ви ще не отримали свої кошти в межах гарантованої суми, звертайтеся в будь-яке відділення ТАСКОМБАНКУ, як банку-агенту Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та отримайте свої гроші в зручний для вас час.
Ми вже 29 років працюємо на українському ринку та є однією з українських фінансових установ, що найбільш динамічно розвивається. Відділення нашого банку представлені у всіх обласних центрах та більш малих містах. Ви можете обрати найближче зі 114 відділень за посиланням.
Для отримання коштів не забудьте взяти з собою паспорт та ідентифікаційний код. Ми чекаємо вас у відділеннях ТАСКОМБАНКУ та докладемо всі зусилля, щоб ваш візит до нас залишив найкращі враження!
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас