Повідомлення про закриття недіючих рахунків фізичних осіб в ПАТ «БАНК 3/4» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повідомлення про закриття недіючих рахунків фізичних осіб в ПАТ «БАНК 3/4»

Особисті фінанси
33
Відповідно до ч.4 ст. 1075 Цивільного кодексу України «Банк може відмовитися від договору банківського рахунка та закрити рахунок клієнта у разі відсутності операцій за рахунком клієнта протягом трьох років підряд та відсутності залишку грошових коштів на цьому рахунку».
Повідомляємо Вам про намір ПАТ «БАНК 3/4» (далі – Банк) відмовитися від договорів банківського рахунку фізичної особи та закрити рахунки фізичних осіб, за якими протягом останніх трьох років відсутні операції та відсутній залишок коштів (далі – недіючі рахунки).
В разі наявності відкритого на Ваше ім’я в Банку недіючого рахунку, просимо повідомити про Ваше бажання залишитись клієнтом Банку протягом 30 календарних днів з дати публікації цього оголошення на веб-сайті Банку. Про намір залишитись клієнтом Банку просимо повідомити найближче до Вас Відділення Банку особисто, при цьому просимо при собі мати паспорт та довідку про присвоєння податкового номеру для проведення Банком процедури верифікації та уточнення інформації про клієнта.
В разі не відвідання Вами відділення Банку протягом 30 календарних днів з дати розміщення цього оголошення та не направлення повідомлення Банку про намір залишитись клієнтом Банку, керуючись ч.4 ст. 1075 Цивільного кодексу України, ПАТ «БАНК 3/4» відмовляється від договору банківського рахунку (договору про надання банківських послуг, на підставі якого відкрито недіючий рахунок) в частині відкриття та ведення недіючого рахунку та закриває недіючий рахунок.
Додаткова інформація про стан Вашого рахунку може бути одержана в контакт-центрі Банку за телефоном 0-800-50-34-34.
За матеріалами:
Банк 3/4
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас