Розмитнення авто на "єврономерах" поповнило бюджет на 1,5 млрд грн, - Мінфін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розмитнення авто на "єврономерах" поповнило бюджет на 1,5 млрд грн, - Мінфін

Технології&Авто
760
З 25 листопада 2018 року по 10 січня 2019 року громадяни України здійснили митне оформлення 24,6 тис. транспортних засобів з іноземною реєстрацією.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.
“Загальна сума надходжень до бюджету від митного оформлення автомобілів на іноземній реєстрації склала 1 млрд 566 млн грн (з них 158,2 млн грн – мито, 495,5 млн грн – ПДВ, 738 млн грн – акцизний податок, 174,1 млн грн – кошти, які були добровільно сплачені громадянами до держбюджету для звільнення від адміністративної відповідальності за порушення митних режимів)”, – ідеться у повідомленні.
Як свідчать дані митної статистики, протягом останніх двох тижнів в середньому за добу здійснюється митне оформлення 1,5 тисячі транспортних засобів з іноземною реєстрацією.
У відомстві зазначають, що із загальної кількості оформлених авто – понад 21 тис. транспортних засобів перебували на митній території України з порушенням вимог Митного кодексу України. За них власники добровільно сплатили кошти в розмірі 8,5 тис. грн за кожне авто.
До речі, якщо ви стали власником авто на «єврономерах», тому що не любите переплачувати – вибирайте спеціальні кредитні карти для водіїв прямо у нас на порталі. Карти для водіїв дозволяють отримувати кешбек і додаткові знижки на АЗС.

Обрати картку для водія

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас