РусАл Дерипаски призначив нового голову правління, щоб вийти з-під санкцій США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РусАл Дерипаски призначив нового голову правління, щоб вийти з-під санкцій США

Фондовий ринок
236
Російська компанія “Русал” в п’ятницю оголосила про призначення Жана-П’єра Тома новим головою ради директорів – це черговий крок алюмінієвого гіганта в напрямку зняття американських санкцій.
Про це повідомляє Reuters.
Відставка попереднього голови ради директорів Маттіаса Варніга цього тижня стала частиною угоди “Русала” і En+ з американським Мінфіном в рамках очікуваного зняття санкцій.
У компанії повідомили, що Жан-П’єр Тома був призначений головою ради директорів з 1 січня 2019 року.
61-річний Тома був незалежним невиконавчим директором в раді директорів “Русала” з червня. Протягом 15 років він також був керуючим партнером в інвестбанку Lazard, залишивши посаду в 2013 році.
Тома також обіймає посаду невиконавчого незалежного директора в раді директорів французького виробника металів Recylex з 2009 року.
Міністерство фінансів США оголосило минулого тижня, що зніме санкції з “Русала”, його материнської компанії En+ і енергетичної компанії EuroSibEnergo, якщо вони реструктурируются, щоб зменшити контрольні пакети бізнесмена Олега Дерипаски, який перебуває у списку санкцій Вашингтона. У травні Дерипаска оголосив про вихід зі складу ради директорів “Русала”.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас