Зустрічайте новий сайт Аска! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зустрічайте новий сайт Аска!

Особисті фінанси
41
Страхова компанія Аска напередодні Нового року підготувала приємний сюрприз, запустивши новий корпоративний сайт, який дозволить швидко і зручно знайти всю необхідну інформацію про послуги компанії.Завдяки зрозумілій навігації, сучасному інтерфейсу та дизайну відвідувачі сайту зможуть легко знайти інформацію про страхові послуги Аска, придбати договори страхування онлайн, а також замовити індивідуальну консультацію у наших фахівців.
Новий сайт Аска стане зручною платформою для зв’язку не тільки з індивідуальними клієнтами, а й з представниками корпоративного сектору.
«Ми розуміли, що старий дизайн сайту морально застарів і не відповідає сучасним вимогам. Сьогодні компанія Аска динамічно розвивається і працює відповідно до сучасних інформаційних трендів. Наприклад, ми активно використовуємо популярні соціальні мережі для інформування про свою діяльність та пропонуємо клієнтам страхування онлайн. Функціональні можливості нового сайту дозволять нам бути ближче до користувачів», – повідомив Андрій Возняк, Директор з інформаційних технологій Аска.
За матеріалами: АСКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас