Портфель депозитів фізосіб ПУМБ в гривні досяг 5 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Портфель депозитів фізосіб ПУМБ в гривні досяг 5 млрд

Особисті фінанси
25
Все більше українців обирають Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ)! Станом на 20 грудня портфель депозитів фізичних осіб у гривні збільшився на 718 млн до 5 млрд грн. Приріст гривневого депозитного портфеля банку склав + 17% з початку року.
«Тільки за грудень гривневий депозитний портфель ПУМБ виріс більш ніж на 203 млн.грн. Таких показників вдалося досягти завдяки тому, що в четвертому кварталі ми переглянули в бік збільшення ставки за вкладами, а також запустили кілька акційних депозитів з привабливими умовами» – прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту по продуктам роздрібного бізнесу ПУМБ.
Загальний портфель коштів роздрібних клієнтів ПУМБ, який включає поточні та строкові депозити в гривні і валюті, а також залишки на рахунках, склав станом на 1 листопада 2018 року 16,6 млрд грн.
Свої кошти Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) довірили 1,3 млн приватних клієнтів. 85% вкладників перерозмістили депозити в банку по закінченню терміну. В цілому ж ПУМБ займає 6 місце серед усіх банків України за обсягом депозитного портфеля фізичних осіб.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас