У МЕРТ чекають на цікаві бізнес-моделі: відбір проектів стартує з Нового року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МЕРТ чекають на цікаві бізнес-моделі: відбір проектів стартує з Нового року

Казна та Політика
352
З 1 січня 2019 року розпочнеться конкурсний відбір проектів на отримання державних грантів із загальним бюджетом 100 млн грн, який триватиме до 30 вересня 2019 року.
Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.
“Прийом заявок на конкурс проектів із загальним бюджетом 100 млн гривень почнеться з 1 січня і триватиме до 30 вересня 2019 року”, – йдеться в повідомленні.
За словами першого віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, це перший етап конкурсного відбору, коли винахідник – фізична чи юридична особа може подати свою заявку на участь у конкурсі і поборотися за один з державних грантів у розмірі до 500 тисяч гривень кожен.
“Ми очікуємо заявок на винаходи, ноу-хау, інших результатів інтелектуальної і творчої діяльності, які потім ляжуть в основу бізнес-моделі для втілення на практиці”, – сказав Кубів.
Чиновник підкреслив, що кошти державної підтримки винахідництва передбачають закупівлю послуг для відібраних проектів у прозорий та публічний спосіб із застосуванням платформи “ProZorro” відповідно до Закону України «Про державні закупівлі».
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас