У Нацполіції в 2019 році з'явиться новий мобільний підрозділ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Нацполіції в 2019 році з'явиться новий мобільний підрозділ

Казна та Політика
572
Голова Нацполіції Сергій Князєв заявив про плани щодо створення окремого авіаційного підрозділу в структурі Національної поліції України.
Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.
“В 2019 році буде створено окремий авіаційний підрозділ поліції. Він забезпечить підтримку публічної безпеки, доступ до важкопрохідних місць, підтримку наземних спеціальних поліцейських операцій і спеціальних місій. Крім того, підрозділ буде виконувати функцію аеромедичної евакуації”, – сказав Сергій Князєв.
Цей підрозділ матиме можливість отримати інформацію про подію з постраждалими в регіонах, куди неможливо потрапити наземним транспортом, і дістатися до місця події. З цією метою будуть застосовуватися вертольоти.
“Вертоліт одночасно доставить поліцейських для відповідного реагування на подію і надання невідкладної допомоги постраждалим”, – пояснив Князєв.
Ще одним важливим напрямком роботи Нацполіції в 2019 році стане запуск на автошляхах країни і у великих містах системи автоматичної фото- і відеофіксації порушень Правил дорожнього руху. Для цього в структурі Нацполіції буде створено підрозділ, який займатиметься обробкою зафіксованої інформації та притягненням правопорушників до адміністративної відповідальності.
“До кінця першого півріччя камери вже запрацюють на дорогах країни”, — підсумував голова Нацполіції.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас