Forbes: Україна в списку найдешевших напрямків для подорожей в 2019 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forbes: Україна в списку найдешевших напрямків для подорожей в 2019 році

Казна та Політика
1180
Американське видання Forbes включило Україну до списку найдешевших країн для подорожей в 2019 році.
Власне, пораду відвідати нашу країну виданню дала фотограф з Нью-Йорка і менеджер однієї з соціальних мереж Люсі Джосма, яка працює з великими туристичними компаніями. Жінка побувала в понад 60 країнах світу. Пояснюючи свою пораду відвідати Україну, вона, перш за все, зауважує, що це одна з найдешевших і наймальовничіших країн, яку вона коли-небудь відвідувала, пише Forbes.
«Для великого старту підійде історичний Київ з неймовірною релігійною архітектурою, музеями і шумним центром», – радить Джосма.
Вона зауважує, що ситний обід з трьох щедрих страв у столиці України обійдеться в 15-20 доларів за двох. Нагулявшись Києвом, вона радить витратити ще 10 доларів і 5 годин, щоб потрапити до Львова, центр якого внесений до культурної спадщини ЮНЕСКО.
Крім того, вона радить також відвідати українські Карпати.
До списку Forbes також потрапила сусідня Молдова. Пораду відвідати країну дала мандрівниця і письменник-кулінар Крістін Аміко, яка останній рік провела в Європі та Індії в пошуках дешевих, але цікавих варіантів.
Вона зауважує, що Молдова – невелика країна, і мало хто розглядає її як напрямок для подорожі. Однак, вино поступово змінює цю ситуацію. Крім того, з Молдови легко і зручно можна спланувати маршрут поїздок в Україну і Румунію.
Всього до списку Forbes потрапили 38 країн і міст.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас