Ощадбанк впровадив сервіс «Валютний модуль» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк впровадив сервіс «Валютний модуль»

Валюта
5090
Ощадбанк впроваджує систему дистанційного обслуговування Corp Light. Це розширить можливості клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу.
Про це йдеться на сайті Ощадбанку.
Підприємці мають змогу користуватися сервісом «Валютний модуль» для здійснення широкого спектра операцій з іноземними валютами:
- формування заявок на купівлю/продаж/конвертацію іноземної валюти та робота з платіжними документами,
- створення, редагування, візування та відправлення їх до банку, використання шаблонів, дублювання документів, перегляд історії та керування правами доступу до платежів в іноземній валюті користувачів без права підпису.
В 2018 році Ощадбанк першим в Україні почав використовувати глобальну технологію SWIFT gpi при здійсненні транскордонних розрахунків.

Довідка finance.ua

  • Corp Light – система дистанційного обслуговування клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку, що надає їм можливість цілодобово управляти рахунками, в тому числі за допомогою мобільного додатку.
До речі, ви можете отримувати більше з вашого депозиту від Ощадбанку. Finance.ua домовився з банком, щоб ви могли отримати «Бонус до депозиту». Гроші ніколи не завадять. А вигідну надбавку до відсотка можна оформити в три кроки.

Бонус до депозиту

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас