День фінансів, 28 листопада: тиск на курс, тимчасове розмитнення "єврономерів", зростання ставок за депозитами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 28 листопада: тиск на курс, тимчасове розмитнення "єврономерів", зростання ставок за депозитами

1133
Середа, 28 листопада. Воєнний стан: початок і наслідки.
Тиск на курс. Введення воєнного стану в 10 областях країни призведе до додаткового тиску на курс гривні, однак глибокої девальвації національної валюти не відбудеться, так вважають банкіри.
У НБУ кажуть – не панікувати. Як стверджує регулятор, ситуація на готівковому валютному ринку на сьогоднішній день є результатом обумовленого останніми новинами психологічного фактора. У Нацбанку навіть надали інфографіку, в якій пояснили, як банківська система працює під час воєнного стану
Тим часом… ситуація з воєнним станом вже спричинила підвищення ставок за депозитами деяких банків. Мабуть, таким чином банки вирішили залучати вкладників. Finance.ua зібрав в одному матеріалі зміни за ставками. Оскільки навіть у складних політико-економічних умовах можна не упустити можливість заробити більше. До того ж в окремому розділі порталу для тих, хто хоче заробляти на депозитах ще більше, у нас завжди є бонуси.

Бонус до депозитів 🤫

Знову про опалення. У лютому наступного року жителі Києва почнуть отримувати квитанції з новими цінами за опалення і гарячу воду. Тарифи зростуть в середньому на 18%. Нові тарифи набувають чинності з січня 2019 року.
Розмитнення авто на “єврономерах”. Тимчасовий порядок. Кабмін затвердив тимчасовий порядок розмитнення авто на іноземній реєстрації, які перебувають у митних режимах тимчасового ввезення або транзиту, згідно з яким розмитнення буде здійснюватися з певними особливостями.
Гроші на сміття. У КМДА знову взялися за підвищення тарифів за вивезення сміття для людей і компаній. Якщо вірити проекту розпорядження КМДА, ціни на послуги «Київкомунсервіс» зростуть відразу на 27%. У відомстві кажуть, що в такому зростанні тарифів “винне” підвищення “мінімалки” до 4173 гривень.
Пенсія – автоматом. Перший автоматичний перерахунок пенсії відбудеться 1 березня. Для військових пенсіонерів – з 1 січня 2019 та інших категорій громадян – з 1 березня 2019 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас