Понад 1 млн грн виплатила СГ "ТАС" за згорілий автомобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 1 млн грн виплатила СГ "ТАС" за згорілий автомобіль

Особисті фінанси
87
Надзвичайна подія, внаслідок якої було пошкоджено застрахований Страховою групою «ТАС» автомобіль Audi A8, сталася в місті Рівне.
Повернувшись з роботи додому пізно ввечері, клієнт СГ «ТАС», як завжди, залишив свій седан на парковці неподалік свого будинку. А вже за кілька годин його розбудив дзвінок охоронця стоянки, який повідомив, що авто палає. Як з’ясувалося, займання сталося в передній частині автомобіля. На місце пригоди були терміново викликані пожежні, правоохоронці та спеціалісти служби з надзвичайних ситуацій, які дійшли висновку, що причиною займання став підпал автомобіля. Втім, пошуки зловмисників співробітниками поліції результатів так і не дали.
Водночас Страхова група «ТАС», дослідивши обставини інциденту, прийняла рішення про визнання його страховим випадком та виплату страхового відшкодування в розмірі заподіяних автовласникові збитків. Авто було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».
Нагадаємо, за підсумками січня – жовтня поточного року обсяг страхових відшкодувань СГ «ТАС» досяг 436,83 млн грн. При цьому частка договорів автострахування в портфелі виплат страховика за результатами десяти місяців перевищила 83,6%. Так, за полісами обов’язкової «автоцивілки» Страховою групою «ТАС» було відшкодовано потерпілим 156,94 млн грн, за полісами «Зелена картка» – 106,6 млн грн. В свою чергу, виплати за договорами страхування наземного транспорту склали 101,84 млн грн.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас